ΕΦΕΤ: Κατασχέθηκαν δύο τόνοι ακατάλληλα κρέατα και γλυκά

Τι έδειξαν οι έλεγχοι σε βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής στο Περιστέρι και σε επιχείρηση επεξεργασίας κρέατος


ΕΛΛΑΔΑ
14:53
24/04/2019
ΕΦΕΤ: Κατασχέθηκαν δύο τόνοι ακατάλληλα κρέατα και γλυκά
2
loading

Σε κατασχέσεις 1.953 χγρ. διαφόρων τροφίμων προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων της αγοράς που διενεργεί κατά την περίοδο της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σε βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής στην περιοχή Περιστερίου Αττικής, κατασχέθηκαν 1.403,2 χγρ. μη ασφαλή-ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα και ειδικότερα ζαχαρώδη προϊόντα, πρώτες ύλες, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα (ζελεδάκια, λουκούμια, χαλβάδες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, καρύδες, σιμιγδάλι, αλεύρι, σταφίδες, γλυκά του κουταλιού, μελάσα).

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση ΣΔΟΕ Αττικής, σε επιχείρηση επεξεργασίας κρέατος στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, κατασχέθηκαν 550 χγρ. μη ασφαλή-ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα και ειδικότερα 500 χγρ. εντόσθια και έντερα αμνοεριφίων και 50 χγρ. κρέας που προορίζονταν για την παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος. Ο ΕΦΕΤ θα προβεί άμεσα σε ενέργειες για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων και έθεσε τις εν λόγω επιχειρήσεις σε επιτήρηση.

Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι της αγοράς συνεχίζονται για τη διαπίστωση της συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τις απαιτήσεις της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας και την προστασία των καταναλωτών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αντικειμενικος

    Όχι μόνο ονόματα αλλά και ποια ζαχαροπλαστια τροφοδοτουσε ή βιοτεχνία ή σε πια κρεοπωλια θα πήγαινε το κρέας. Μόνο έτσι προστατευετε ο καταναλωτής. Χωρίς ονόματα μπορεί να γράφει ότι θέλει ο καθένας.

  2. avatar SER 30

    \'\' Συγκεκριμένα, σε βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής στην περιοχή Περιστερίου Αττικής, κατασχέθηκαν 1.403,2 χγρ. μη ασφαλή-ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα και ειδικότερα ζαχαρώδη προϊόντα, πρώτες ύλες, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα \'\' ΑΝΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ . ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ \'\' ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ \'\' ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ \'\' ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ \'\' ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ? ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΠΙΣΤ Η ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ . ΕΔΩ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΙΣΩΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ . ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει