Με ένα λουλούδι στο χέρι, με έναν βουβό πόνο, αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον 15χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο στα Τρίκαλα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες το απόγευμα υπό του Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών Χρυσοστόμου, ο οποίος και μίλησε με λόγους παρηγοριάς στην οικογένεια και στους εκατοντάδες ανθρώπους που προσήλθαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό Μάριο, ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει την πόλη.

Φίλοι και οι συμμαθητές του τον συνόδευσαν πεζή από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην τελευταία του κατοικία στο Α΄ Κοιμητήριο της πόλης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων όπου φοιτούσε ο 15χρονος εξέδιδε ένα σπαρακτικό συλλυπητήριο τηλεγράφημα:

«Αγαπημένο μας παιδί Μάριε. Απέραντη θλίψη γεμίζει τις καρδιές μας η τόσο ξαφνική και άδικη απώλειά σου. Η φρεσκάδα της νιότης σου, η ανήσυχη ψυχή σου και η επιθυμία σου να κάνεις το αδύνατο δυνατό σε ώθησαν στην πτήση για την αιωνιότητα.Από απόψε στην γειτονιά των Αγγέλων αγαπημένο μας παιδί. Όλοι μας θα σε θυμόμαστε όπως σε γνωρίσαμε. Το παιδί με το χαμόγελο στα χείλη και την ευγένεια της ψυχής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μάριου.Ο θεός να τους δώσει την δύναμη και το κουράγιο που απαιτείται αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Απρόβλεπτη η ζωή δεν κλείνεται σε κουτιά,δεν υπογράφει συμβόλαια»

Καλό ταξίδι παιδάκι μας αγαπημένο.Καλό ταξίδι Μάριε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ κ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».

Πώς έπεσε ο 15χρονος από την ταράτσα

Ο μαθητής έπαιζε με φίλους του στην ταράτσα 4οροφης οικοδομής επί της οδού Ασκληπιού, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον μικρό από τον φωταγωγό.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες μιλάνε για ελιγμούς παρκούρ που έκαναν τα παιδιά.