Ένα μπουκάλι κρητικό λάδι σε κάθε άνεργο της χώρας

Από το σύλλογο αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας Ιστός στην Ιεράπετρα


ΕΛΛΑΔΑ
19:32
18/01/2013
Ένα μπουκάλι κρητικό λάδι σε κάθε άνεργο της χώρας
1
loading

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης προχωρά ο σύλλογος αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας Ιστός στην Ιεράπετρα που συγκεντρώνει λάδι προκειμένου να το διανήμει σε όλες τις οικογένειες των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας που δοκιμάζονται απο την κρίση.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, με σύνθημα ένα μπουκάλι λάδι για κάθε άνεργο ο σύλλογος καλεί τους κρητικούς παραγωγούς και τα ελαιοτριβεία να συμμετάσχουν προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα γίνεται.

Για το σκοπό αυτό ενημερωτικό υλικό και ειδικά δοχεία έχουν τοποθετηθεί σε ελαιοτριβεία της περιοχής καθώς και στο χώρο που στεγάζεται ο σύλλογος. Οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση θα διατεθούν στα καταγεγραμμένα νοικοκυριά που έχουν άμεση ανάγκη τοπικά αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων:

Στις μέρες μας, το λάδι για χιλιάδες άνεργους συμπολίτες μας, κυρίως στις μεγάλες πόλεις, έχει γίνει είδος πολυτελείας. Εμείς στην περιοχή μας που με αγάπη φροντίζουμε τις ελιές, μαζεύουμε τους καρπούς της, παράγουμε το λάδι και ξέρουμε καλύτερα απ' όλους πόσο πολύτιμο είναι, μπορούμε να συμβάλλουμε άμεσα και να γίνουμε κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης που οργανώνεται σε όλη τη χώρα. Διαθέτοντας ακόμα και ένα μόνο μπουκάλι λάδι, συμβάλλετε άμεσα στο να υπάρχει λάδι στο τραπέζι του κάθε συνανθρώπου μας που το έχει απόλυτη ανάγκη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nikolaos

    σοστοώο,μπράβο στην πρωτοβουλία του συλλόγου ,όμως βρε παιδιά εδώ υπάρχη μια μικρή αδικοία,συνγκετρώστε και τρακόσα αγγούρια τα πιο μακρά να τα στήλετε στη βουλή ;εεεεε τέλεια προσφορά νομίζω.οχ το κόψανε άτιμη λογοκρησιααααααα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει