Ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, γνωστός και για την οινολογική ευαισθησία του και το πάθος του για αυθεντικές γεύσεις και αρώματα, παρουσιάζει τη νέα σειρά βιολογικών κρασιών «ΚΙΟΣΚΙ».

Η νέα σειρά αποτελείται από δύο κρασιά, το λευκό και το ερυθρό, κάθε ένα από τα οποία εκπροσωπεί επάξια διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών.

Το νέο του λευκό, πολυδύναμο γευστικά κρασί πρόκειται για μία ποικιλία από το παγκοσμίως αγαπημένο λευκό σταφύλι Chardonnay, τον αρωματικό και δροσιστικό Ροδίτη, το σπάνιο και μοντέρνο Μοσχάτο και το άγνωστο σε πολλούς Ugni Blanc, που υπόσχεται στιγμές απόλαυσης.

Τη σειρά ολοκληρώνει το ερυθρό, ήδη γνωστό και αγαπημένο Ξινόμαυρο – Merlot, που αλλάζει όνομα, αλλά όχι σύσταση, με το χαρακτηριστικό έντονο άρωμα σε τόνους φράουλας και βατόμουρου και τη μακριά επίγευσή του να παραμένουν αναλλοίωτα. Συνοδεύει αρμονικά κόκκινα κρέατα, αλλαντικά, λουκάνικα και δυνατά κίτρινα τυριά.

Η σειρά αυτή, όπως και τα υπόλοιπα δικά του κρασιά, παράγεται αποκλειστικά από τα βιολογικά σταφύλια του περίφημου «Kτήματος Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου», στις Πλαγιές Βερτίσκου στην περιοχή της Όσσας Λαγκαδά. Τα σταφύλια αυτά θεωρούνται σπάνια και χαρισματικά, άξιοι πρεσβευτές του Μακεδονικού Αμπελώνα.

Δοκιμάστε και εσείς τη νέα σειρά του ανήσυχου οινοποιού, Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, που θα σας συνεπάρει με την υπέροχη, γεμάτη γεύση της.

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.