Μέσα σε πλήθος κόσμου θα ειπωθεί το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μία εβδομάδα, την Τρίτη 19 Μαρτίου. Προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον αθλητικό κόσμο δίνουν το «παρών», προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον επονομαζόμενο και «Τυφώνα».

Μεταξύ των παρευρισκόμενων είναι σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου, με την κόρη του Θανάση, Κατερίνα, να συνοδεύεται από τον ξάδελφό της και επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Επίσης, το «παρών» δίνουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομεάρχης του κόμματος και πρώην μπασκετμπολίστας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο παραβρέθηκε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Από τον χώρο του αθλητισμού το «παρών» δίνουν -μεταξύ άλλων- σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα του «τριφυλλιού» μαζί με τον Ρικ Πιτίνο, πρώην τεχνικοί της ομάδας όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο βοηθός του στον πάγκο της ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης,  ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Τσάβι Πασκουάλ, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, οι βετεράνοι «πράσινοι» μπασκετμπολίστες Δημήτρης Διαμαντίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ιμπραΐμ Κουτλουάι, ο Χρήστος Σταυρόπουλος από πλευράς ΚΑΕ Ολυμπιακού και ο Σάββας Θεοδωρίδης από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στη Μητρόπολη βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος και χειροκροτήθηκε.

Δυναμική παρουσία είχαν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι φώναζαν: «Θανάση, σ’ αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε» και «Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός… Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός».

Δείτε τις φωτογραφίες: