Ομαλοποιείται σταδιακά η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του αναβάτης μοτοσικλέτας.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί στο ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων, αμέσως μετά το τούνελ της περιοχής, στο ρεύμα προς δυτικά, ενώ η Τροχαία έκλεισε για λίγη ώρα την περιφερειακή από τον κόμβο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (Κ12), προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο σημείο του δυστυχήματος.

Λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιφερειακή οδό πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιούσαν εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσουν στον προορισμό του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως για παράδειγμα στην Κωνσταντίνου Καραμανλή (από την αερογέφυρα της Βούλγαρη).

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέγραψε η Τροχαία, προηγήθηκε σύγκρουση του δικύκλου με I.X. αυτοκίνητο, ενώ ο θάνατος του άτυχου αναβάτη ήταν ακαριαίος.