Η αδυναμία της να βιοποριστεί με άλλο τρόπο αφαιρεί από τη χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου οποιονδήποτε ενδοιασμό θα μπορούσε να έχει. Ξεπουλάει πανάκριβα αξεσουάρ και ρούχα, όλα συνδεδεμένα με μία εποχή μεγαλείου, την οποία μάλλον κανείς δεν θέλει να θυμάται πια.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου δεν έχει καταφέρει να πουλήσει τις τρεις μεζονέτες γεγονός που της έχει προκαλέσει σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

Η καθίζηση της αγοράς ακινήτων έχει περιορίσει τα μηνιαία έσοδα της Δ. Λιάνη σε μία σύνταξη ύψους 850 ευρώ. Έτσι, κατέφυγε σε μία λύση που μπορεί να μην την τιμά ιδιαιτέρως τις αναμνήσεις από τον πολύκροτο γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά μπορεί να της επιτρέψει να εξοικονομήσει μετρητά για τις τρέχουσες ανάγκες της: πουλά τσάντες, παλτό, γούνες και κοσμήματα, ευελπιστώντας να υπάρξει κάποια εκλεκτή πελατεία που θα διαθέσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει κομμάτια που ανήκαν σε μία πρώην κυρία πρωθυπουργού.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που βγάζει στο σφυρί συγκαταλέγεται  η περίφημη τσάντα Loewe, φτιαγμένη στο χέρι από σπάνιο και πάνάκριβο πορώδες δέρμα κροκοδείλου. Η τιμή της τσάντας υπερέβαινε τα 20.000 ευρώ και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από τον φημισμένο Πάμπλο Φερνάντεζ Μαρτίνεζ. Μάλιστα στην μεταλλική άκρη του φερμουάρ αναγράφεται το όνομά της.

Επίσης, στα υπό πώληση αντικείμενα συγκαταλέγεται και ένα παλτό Gucci αξίας 2 εκατ. δραχμών. Η ίδια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ δηλώνοντας: «Πράγματι, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αναγκάζομαι να πουλήσω μέχρι και δικά μου πράγματα. Μόνο εάν πουληθούν τα σπίτια θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου. Όπως καταλαβαίνετε όταν παίρνεις 850 ευρώ σύνταξη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις σου να τρέχουν και τα χρέη συνεχώς να αυξάνονται».