Αρνούνται ευθύνες υπουργείο και διοίκηση του νοσοκομείου

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε «βάσει της κείμενης νομοθεσίας»


ΕΛΛΑΔΑ
21:12
29/11/2012
Αρνούνται ευθύνες υπουργείο και διοίκηση του νοσοκομείου
1
loading

«Ουδεμία σχέση έχει η διοίκηση του Νοσοκομείου και το υπουργείο Υγείας με την τοποθέτηση αστυνομικού φρουρού έξω από το δωμάτιο νοσηλευόμενης αλλοδαπής», καθώς η απόφαση τοποθέτησής του είναι στην δικαιοδοσία των υπηρεσιών της Αστυνομίας, αναφέρει ανακοίνωση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής που υπογράφει ο διοικητής Κοντοζαμάνης Βασίλειος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την προηγούμενη Δευτέρα, εισήχθη στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγ. Ανάργυροι», αλλοδαπή γυναίκα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας και χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα. Από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, της παρεσχέθη η ενδεικνυόμενη ιατρική φροντίδα και διενεργήθη χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια, αναφέρει η ανακοίνωση, «η αρμόδια υπηρεσία του Νοσοκομείου, ως όφειλε βάσει της κείμενης νομοθεσίας, ενημέρωσε τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη νοσηλευόμενη υπήκοο τρίτης χώρας», καθώς δεν έφερε τα νόμιμα έγγραφα για την παραμονή της στη χώρα μας.

Πάντως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια η αστυνομική φρουρά απομακρύνθηκε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ανετος

    και αφού πήρε όλη την ΤΖΑΜΠΑ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εις βάρος του κορόιδου έλληνα φορολογούμενου, τώρα μπορεί η λαθρομετανάστρια να αλωνίζει ελεύθερα τη χώρα μας,,καθώς με απόφαση υπουργού έφυγε ο φρουρός της,,, αυτά είναι..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει