Έρχονται στην Αθήνα Βρετανοί εκτιμητές έργων τέχνης

Θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εκτιμήσεις διαφόρων αντικειμένων


ΕΛΛΑΔΑ
18:45
22/01/2019
Έρχονται στην Αθήνα Βρετανοί εκτιμητές έργων τέχνης
loading

Εκτιμητές γνωστού βρετανικού οίκου με έδρα το Λονδίνο, που ειδικεύεται στην πώληση πολυτελών αγαθών, έργων τέχνης και αντικών, θα βρεθούν στην Αθήνα από τις 24 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκτιμητές του Chiswick Auctions αναμένονται στην ελληνική πρωτεύουσα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δωρεάν εκτιμήσεις έργων τέχνης και αντικειμένων, από μια ευρεία γκάμα πολυτελών αγαθών όπως έργα τέχνης, ρολόγια, κοσμήματα fashion design αξεσουάρ, κρασιά και πολλά ακόμη σε όσους έχουν πρόθεση να πουλήσουν σε δημοπρασίες του οίκου στο Λονδίνο.

Με 20 τμήματα και 60 ειδικούς εκτιμητές σε διάφορους τομείς ειδικότητας από τσάντες επώνυμων σχεδιαστών, κοσμήματα και ρολόγια έως ευρωπαϊκά έργα τέχνης, ασιατική και σύγχρονη τέχνη, ο οίκος Chiswick Auctions με πρόσφατη επέκταση του και στο South Kensinghton, έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας τη σχετική αγορά.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως αναφέρουν, πραγματοποιούνται αποκλειστικές δημοπρασίες στον χώρο του οίκου στο δυτικό Λονδίνο για διάφορους συλλέκτες, λάτρεις της τέχνης και ιδιώτες αγοραστές και πωλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Αυστραλία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι εν λόγω δημοπρασίες πραγματοποιούνται παράλληλα με μια μηνιαία δημοπρασία ειδών εσωτερικής διακόσμησης που περιλαμβάνει διακοσμητικές τέχνες, ζωγραφική, έπιπλα και άλλα συλλεκτικά είδη, που προσελκύουν αγοραστές με διαφορετικό στιλ και οικονομική δυνατότητα από τις βασικές συλλεκτικές κατηγορίες.

Ο οίκος Chiswick Auctions του Λονδίνου, έχει ορίσει τον Μηνά Χατζηχρήστου στην Αθήνα ως αρμόδιο για τις συναντήσεις μεταξύ πελατών από την Ελλάδα και των εκτιμητών του οίκου Chiswick Auctions οι οποίοι θα έρχονται στην Αθήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει