Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τουρισμό

Προωθούνται τουριστικά πακέτα συνοδευόμενα από παροχές φροντίδας


ΕΛΛΑΔΑ
19:26
16/11/2012
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τουρισμό
2
loading

Τα νοσοκομεία της χώρας μπορεί να μην... ενδείκνυνται για παροχές υγείας, ωστόσο θα φανούν χρήσιμα στον... τουρισμό! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

Από τι στιγμή που οι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στα τουριστικά θέρετρα της χώρας, οι γραφειοκράτες του υπουργείου αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες των νοσοκομείων.

Όχι για τους ασθενείς, για αυτούς θα παραμείνουν κλειστές, αλλά για τους τουρίστες. Η επιχείρηση «Διακοπές στο ΕΣΥ» είναι έτοιμη να τεθεί σε εφαρμογή και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχει περίοπτη θέση στο σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως τους πανέμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας και της Κρήτης ειδικότερα και προωθούν τουριστικά πακέτο συνοδευόμενα από παροχές φροντίδας.

Έτσι λοιπόν, μία οικογένεια που ένα μέλος της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας θα μπορεί να συνδυάσει τις διακοπές της παράλληλα με τη νοσηλεία του αρρώστου.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας πάντως σχεδιάζει να υλοποιήσει άμεσα τον τουρισμό υγείας ώστε να εξοικονομήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ και να προσελκύσει ξένους τουρίστες. Μάλιστα ετοιμάζεται και σχετικός νόμος που θα κατατεθεί με τη μορφή του κατεπείγοντος στη Βουλή και θα προβλέπει όλες τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή του σχεδίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar vasinik78

    μα καλα μας δουλευετε? ποιος πολιτης απο πολιτισμενη χωρα θα ερθει στην Ελλαδα?

  2. avatar st0rmy

    σιγα μην πατησει το ποδι του κανεις εδω για νοσηλεια..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει