Στη Βουλή οι εκπαιδευτικοί, απομακρύνθηκαν οι εύζωνες

«Αστακός» ο χώρος έξω από το Κοινοβούλιο λόγω του συλλαλητηρίου


ΕΛΛΑΔΑ
12:37
17/01/2019
Στη Βουλή οι εκπαιδευτικοί, απομακρύνθηκαν οι εύζωνες
1
loading

Στη Βουλή έφτασε η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για ακόμη μια φορά εναντίον του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το σύστημα διορισμών-προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών.

Στον χώρο έξω από το Κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος του συλλαλητηρίου, στο οποίο συμμετέχουν η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι η ΟΛΜΕ. ΑΔΕΔΥ και η ΔΟΕ, η οποία έχει κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία.

Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι ήρεμα, αλλά ο χώρος γύρω από τη Βουλή είναι «αστακός», με έντονη την αστυνομική παρουσία, ενώ τα ΜΑΤ έχουν φράξει τις δύο εισόδους προς το Κοινοβούλιο. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι αστυνομικοί με τα μπλε, ενώ πίσω τους είναι παραταγμένοι οι άνδρες των ΜΑΤ με τα πράσινα. Επίσης, για προληπτικούς λόγους, έχουν αποχωρήσει από το σημείο οι εύζωνες.

Δείτε φωτογραφίες από το newsbeast.gr:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?? ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ?? ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΩΡΦΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΠΑΝΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ Η ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ !!! Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει