Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για την τραγωδία με τον 6χρονο που έχασε τη ζωή του από το λουρί του σκύλου του, στο Παλαιό Φάληρο.

Η γυναίκα που μένει στο δίπλα ακριβώς σπίτι, άκουσε τις κραυγές της μητέρας στις 15:30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης και έτρεξε έξω να δει τι συμβαίνει, όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τότε, όπως λέει η ίδια, αντίκρισε τη μητέρα να κρατά το παιδί στην αγκαλιά της και τη δασκάλα του μικρού να καλεί ασθενοφόρο. Αμέσως μετά έσπευσαν ο πατέρας και ο θείος του παιδιού και του έκαναν μαλάξεις, ενώ του έδιναν και το φιλί της ζωής.

Στο σημείο έσπευσε και διασώστης που προσπαθούσε να επαναφέρει το παιδί.

«Η μαμά μού εξήγησε ότι το παιδάκι πήγε να πιάσει το λουρί του σκύλου που ήταν κρεμασμένο στον τοίχο. Με πήγε στο δωμάτιο και είδα πάνω στο ντιβάνι που κοιμάται το παιδί το παιδικό τραπεζάκι αναποδογυρισμένο και κατάλαβα ότι μάλλον ανέβηκε το παιδί πάνω στο τραπέζι και επειδή το κρεβάτι είναι μαλακό έπεσε το τραπέζι και παρέσυρε το παιδί».

Με το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως είπε η γειτόνισσα, δυστυχώς «φαινόταν το παιδάκι» ότι δεν θα τα καταφέρει.

«Η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι και μαγείρευε», είπε τέλος, τονίζοντας ότι μέσα σε μια στιγμή έγινε το κακό και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει.