Ραντεβού στο υπουργείο Εργασίας και το υπουργείο Οικονομικών στις 15 και 17 Οκτωβρίου αντίστοιχα δίνει στους μηχανικούς το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα το ΤΕΕ διοργανώνει Παντεχνική – Πανεπιστημονική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου  στις 12:00 και Πανεπιστημονική Πορεία Διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών, με προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 13:00.

«Επιχειρώντας για μία ακόμη φορά την κλοπή των αποθεματικών του Ταμείου μας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γ. Βρούτσης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών (Συνάδελφο), κ. Χρ. Σταϊκούρα, εξέδωσαν ΚΥΑ που καθορίζει ότι το ΕΤΑΑ από 01/05/2012 στο πρώτο 15νθήμερο κάθε τριμήνου θα αποδίδει ποσό 0,2% επί του συνόλου των εσόδων από εισφορές κύριας ασφάλισης στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ “για δαπάνες κατ’οίκον φροντίδας συνταξιούχων”.

Μετά τη μεγάλη κλοπή της Τράπεζας της Ελλάδος, μετά τη δεύτερη κλοπή που ετοιμάζεται μέσω ΕΟΠΥΥ, το πλιάτσικο στους κόπους, τον ιδρώτα και το υστέρημά μας συνεχίζεται, μαζί με την πολιτική των αυξήσεων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΤΕΕ.