Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία, που έχει προκηρύξει για την ημέρα εκείνη η ΓΣΕΕ.

Οι Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται για τις 11 το πρωί στην πλαtεία Κλαυθμώνος.

Λόγω της κινητοποίησης, τα τρόλεϊ δεν θα εκτελέσουν κανένα δρομολόγιο όλο το 24ωρο.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος. «Απέναντι στην αδιέξοδη και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που βαθαίνει ακόμη περισσότερο τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, η Συνομοσπονδία απαντά για ακόμη μία φορά αγωνιστικά» τονίζει.

«Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε: Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, σταθερό κοινωνικό προϋπολογισμό, δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων η Συνομοσπονδία.