Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό με το ρόλο της Δώρας στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Βέρα στο δεξί» αλλά δεν εμφανιζόταν για πρώτη φορά στο χώρο.

Η Ηρώ Λούπη αρχικά αρίστευσε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου και Τέχνης του Κάρολου Κουν με υποτροφία. Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια υποκριτικής και αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών.

Από εκείνη την περίοδο που καθήλωνε τους τηλεθεατές η σειρά της Έλενας Ακρίτα, η Ηρώ Λούπη δεν κάνει πολλές εμφανίσεις. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν σκέφτεται την τηλεόραση. «Με βλέπετε στις επαναλήψεις στην τηλεόραση», λέει με χαμόγελο στο newsbeast.gr και φυσικά αν υπήρχαν πολλά σήριαλ στην τηλεόραση η ηθοποιός θα είχε σίγουρα θέση εκεί.

Αυτή την περίοδο, όπως λέει χαρακτηριστικά, ετοίμασε μία ταινία μικρού μήκους που λέγεται «Μικρός Βασιλιάς» και επίσης μία ακόμη με τον τίτλο «Παιδιά της Πόλης».

Συζητάει, όπως αναφέρει, και για τη συμμετοχή της στο θέατρο, όμως, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία και γι’ αυτό δεν ανακοινώνει κάτι σχετικό.

Η Ηρώ Λούπη θεωρεί ότι είναι αρκετά δύσκολη περίοδος για όλα τα επαγγέλματα και γι’ αυτό θα συμβούλευε τους νέους να προσέξουν τις επιλογές που θα κάνουν. «Αυτό το επάγγελμα για να το κάνει κάποιος, χρειάζεται μεράκι. Χωρίς μεράκι δεν πας πουθενά. Δεν είναι μόνο το γυαλί στο οποίο πρέπει να φαινόμαστε. Είναι πολλά και ξέρουν όλοι ότι είναι ένα από τα πολύ δύσκολα επαγγέλματα», σημειώνει.

Στον ελεύθερο της χρόνο η ηθοποιός διαβάζει αρκετά, αθλείται και ενημερώνεται για τα τρέχοντα ζητήματα της χώρας. Και εύχεται η Ελλάδα να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες περνούν οι συμπατριώτες της.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».