Καλαφάτης: Να καταργηθεί ο νόμος του ασύλου στα πανεπιστήμια με τη σημερινή του μορφή

«Είναι αδιανόητο τα πανεπιστήμια να μετατρέπονται σε χώρους διακίνησης ναρκωτικών»


ΕΛΛΑΔΑ
16:52
30/10/2018
Καλαφάτης: Να καταργηθεί ο νόμος του ασύλου στα πανεπιστήμια με τη σημερινή του μορφή
1
loading

«Είναι αδιανόητο τα πανεπιστήμια να μετατρέπονται σε χώρους διακίνησης ναρκωτικών. Είναι αδιανόητο να μετατρέπονται σε παρασκευαστήρια μολότοφ και ορμητήρια ταραχοποιών. Είναι αδιανόητο να μετατρέπονται σε εστίες ανομίας, ακόμη και βιασμών. Και για όλα αυτά δεν δικαιολογείται καμιά αδράνεια.

Ούτε μπορούμε να παριστάνουμε τους σχολιαστές των γεγονότων», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για την παραβατικότητα στους χώρους του ΑΠΘ.

Ο κ.Καλαφάτης, μέσω σημερινής γραπτής ανακοίνωσης, υπογραμμίζει πως το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες, να εκδώσει ψήφισμα και να απευθύνει «διάβημα προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη με ένα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο αίτημα: Να καταργηθεί ο νόμος περί ασύλου με τη σημερινή μορφή του».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Άσπρο μαύρο

    Όχι αγόρι μου το άσυλο μόνο: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ πρέπει να καταργηθούν από τα πανεπιστήμια και μαζί φυσικά και το άσυλο όπως αυτό νοείται στο ελλαδιστάν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει