Έχοντας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα ψυγεία των ελληνικών νοικοκυριών το 1947, το Βιτάμ κλείνει φέτος 65 χρόνια γεύσης και σωστής τροφής και το γιορτάζει ανανεώνοντας την εμφάνιση του. Κεντρικό ρόλο στις νέες συσκευασίες του Βιτάμ έχει φυσικά το λογότυπο της μάρκας ενώ η νέα μοντέρνα αισθητική και τα χρώματα των συσκευασιών αναδεικνύουν την φυσικότητα, την ζεστασιά, την αισιοδοξία και φυσικά την γεύση και την ποιότητα που έχουν κάνει το Βιτάμ την πιο αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Ελλήνων, μικρών και μεγάλων, εδώ και 65 χρόνια!

Αναζητήστε τώρα τις νέες συσκευασίες του Βιτάμ στα ψυγεία των Super Market!

Βιτάμ Soft. Τέλειο στο ψωμί, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!

Βιτάμ Κλασικό. Κλασική, πεντανόστιμη αξία για όσους εκτιμούν την παραδοσιακή μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Ιδανικό για κέικ, πίτες και τάρτες, δίνει ξεχωριστή γεύση σε κάθε σας δημιουργία!

Βιτάμ Soft Light. Με λιγότερες θερμίδες από τις υπόλοιπες μαργαρίνες, για εκείνους που δεν θέλουν να στερηθούν την αγαπημένη γεύση του Βιτάμ!

Βιτάμ Culinesse, Μοναδική μαργαρίνη σε ρευστή μορφή. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς να καίγεται και χωρίς να «πιτσιλάει»! Ιδανική για σωτάρισμα και τηγάνισμα!

Βιτάμ Soft με Γιαούρτι. Ο πιο λαχταριστός συνδυασμός στο πρωινό! Απλώστε το σε ζεστό ψωμί και απολαύστε την υπέροχη, δροσερή του γεύση!»