Ανακαλούνται εμφιαλωμένα νερά από τον ΕΦΕΤ

Εντοπίστηκε βακτήριο στις αναλύσεις


ΕΛΛΑΔΑ
11:20
27/08/2012
Ανακαλούνται εμφιαλωμένα νερά από τον ΕΦΕΤ
1
loading

Την ανάκληση όλων των παρτίδων εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών «Λουτράκι Προβής» που παρήχθησαν στις 17 Αυγούστου ζήτησε ο ΕΦΕΤ από την εταιρεία που τα παράγει και τα διακινεί.

Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου του ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ήλεγξαν την επιχείρηση «Ν. Προβής ΑΕ» (ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου), η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή εμφιαλωμένων νερών.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών δοκιμών εντοπίστηκε παθογόνο βακτήριο πυοκυανική ψευδομονάδα (Pseudomonas aeruginosa) ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι αναλύσεις και των υπολοίπων δειγμάτων.

Πρόκειται για φυσικό μεταλλικό νερό, με την εμπορική επωνυμία «Φυσικό Μεταλλικό νερό Λουτράκι Προβής» σε πλαστικές φιάλες (PET) του 1,5 λίτρου, με ημερομηνία λήξης Λ 17.8.2013.

Για προληπτικούς λόγους, ο ΕΦΕΤ απαίτησε άμεσα από την εταιρεία «Ν. Προβής ΑΕ» (ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου) την ανάκληση όλων των παρτίδων που παρήχθησαν μετά την 17η Αυγούστου. Συγκεκριμένα τις παρτίδες φυσικού μεταλλικού νερού με την εμπορική επωνυμία «Φυσικό Μεταλλικό νερό Λουτράκι Προβής», σε πλαστικές φιάλες (PET) του 1,5 λίτρου, με ημερομηνίες λήξης Λ18.8.2013 και Λ 20.8.2013.  Οι ποσότητες που δεσμεύτηκαν είναι 110.000 φιάλες του 1,5 λίτρου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Mixakick

    ε ειμαστε για κλωτσιες...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει