Έλληνες υπαξιωματικοί θα εκπαιδευθούν σε σχολεία του αμερικανικού στρατού

Στην Ελλάδα ο ο Υπασπιστής Διοίκησης των Αμερικανικών Δυνάμεων της Ευρώπης


ΕΛΛΑΔΑ
22:04
27/09/2018
Έλληνες υπαξιωματικοί θα εκπαιδευθούν σε σχολεία του αμερικανικού στρατού
4
loading

Επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) πραγματοποίησε το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2018 ο Υπασπιστής Διοίκησης των Αμερικανικών Δυνάμεων της Ευρώπης (USAREUR, Command Sergeant Major, (CSM) Robert Abernethy.

Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης, ο CSM Abernethy έγινε δεκτός από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε σύσκεψη, με επιτελείς της Διεύθυνσης Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕΚΠ) του ΓΕΣ, με αντικείμενο την έναρξη συνεργασίας για την εκπαίδευση των Υπαξιωματικών, σε Σχολεία του Αμερικανικού Στρατού στη Γερμανία [7th Army Training Command (ATC) στο Grafenwohr].

Τη δεύτερη ημέρα, ο Υπασπιστής Διοίκησης των Αμερικανικών Δυνάμεων της Ευρώπης επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα. Εκεί πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την αποστολή και τη λειτουργία της
Σχολής, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησε εκπαιδευτικές
δραστηριότητες των σπουδαστών της.

Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους Σπουδαστές για τον θεσμό του Υπαξιωματικού και του Υπασπιστή Διοίκησης του Αμερικανικού Στρατού, καθώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.

Το ΓΕΣ, στο πλαίσιο της μετεξέλιξης, προσβλέπει στην συνεχή αναβάθμιση του θεσμού του Υπασπιστή Διοίκησης και των Υπαξιωματικών γενικότερα. Απώτερος στόχος είναι, η βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού,  των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar olymbitis

  Που πάτε ωρέ βουτυροΕλληνόπαιδα να ιδρώσετε; Σε λίγες μέρες σας βλέπω πίσω αεροπορικώς και επισταμένα....

 2. avatar Ψωνισμένη αριστερά…

  Διπλασιάζουν τις βάσεις σε αριθμό και μέγεθος, απαγορεύουν να πάρουμε τα suhoi35, δεν μας δίνουν ούτε ένα f35 για να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους, ενώ στην Τουρκία θα δώσουν 100, παρ'ολο που οι Τούρκοι τους βρίζουν, και μετά πετάνε σαν παξιμάδι μια... συνεκπαίδευση υπαξιωματικών και βαρύγδουπα λόγια για τον.. σημαντικό ρόλο της Ελλάδας ως.. εταίρας στη συμμαχία... Πιο ξεφτίλα από χανουμάκια του Σουλεϊμάν..

 3. avatar FJR 500

  Ούτε στα ποιό τρέλα όνειρα πρώτη φορά αριστερά τόσο ΝΑΤΟ όσο ποτέ.Θα πήξουμε στον Αμερικανό στρατό η Ελλάδα θα γίνει η μεγαλύτερη βάση των ΗΠΑ στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Φιντέλ και του Τσε VIVA LA REVOULOTION ΣΥΝΤΡΌΦΙΑ

 4. avatar ΑΛΤ

  Αληθεια θα εχουμε αμερικανικο αριστερο στρατό στην ελλαδα και ολα αυτα κατοπιν
  διαταγησ του συριζα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει