Την πιο καλοκαιρινή του διάθεση «φοράει» το εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall και προσφέρει από 16 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2012 εκπτώσεις… να «ψαρώσεις»! Μόλις 5 λεπτά από το Κέντρο της Αθήνας ψωνίστε με τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 70%, απολαμβάνοντας παράλληλα το πιο ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον για shopping, χαλάρωση και αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

«Ψάρεψε» τα δώρα σου στο… Athens Metro Mall!
Παράλληλα με τις εκπτώσεις, ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό με φοίνικες, ομπρέλες και ξαπλώστρες σας περιμένει στο Athens Metro Mall για να «ψαρέψετε» ένα από τα δεκάδες δώρα που χαρίζονται καθημερινά! Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος! Εσείς δείχνετε τις αποδείξεις αγορών ύψους 30€ και άνω και εμείς σας δίνουμε το καλάμι σας για να «ψαρέψετε» το δικό σας δώρο στην πισίνα του Athens Metro Mall.

«Ψαρώσατε»…; Όχι ακόμα γιατί θα πάτε και διακοπές!
Με αγορές αξίας 30 ευρώ και άνω από τα καταστήματα του Athens Metro Mall και την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων στο info desk του εμπορικού, συμμετέχετε και εσείς στη μεγάλη κλήρωση για πακέτα διακοπών! Κάθε εβδομάδα από τις 16 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2 τυχερά ζευγάρια κερδίζουν διακοπές σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας!