Η σειρά αποσμητικών NIVEA MEN DRY IMPACT ανανεώνεται και χάρη στη βελτιωμένη σύνθεσή της, προσφέρει αυτό που οι άντρες ψάχνουν στο αποσμητικό τους: Αποδεδειγμένη και αξιόπιστη 48ωρη αποσμητική προστασία και άρωμα που διαρκεί και αντέχει σε κάθε έντονη στιγμή της καθημερινότητας!

H NIVEA MEN, αποκλειστικός χορηγός του τομέα προσωπικής φροντίδας της Real Madrid CF, συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει μόνο το καλύτερο για την φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας και μας συστήνει την ανανεωμένη ανδρική σειρά αποσμητικών NIVEA MEN DRY IMPACT. Η αγαπημένη σειρά αλλάζει σύνθεση και βελτιώνεται ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις πραγματικές συνθήκες της καθημερινότητας.

Καθώς οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των ανδρών αλλάζουν, το αποσμητικό τους δεν μπορεί να μένει το ίδιο. Πρέπει να είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες τους και να παρέχει προστασία και φροντίδα όλη την ημέρα ακολουθώντας τους σε κάθε τους

δραστηριότητα. Από το πρωί στην δουλειά τους μέχρι και στην αγαπημένη τους ασχολία όπως το…ποδόσφαιρο!

Η βελτιωμένη σύνθεση της σειράς NIVEA MEN DRY IMPACT έχει περάσει κι έχει ελεγχθεί από τον πιο απαιτητικό ποιοτικό έλεγχο που δεν είναι άλλος από την πραγματική ζωή, που είναι απρόβλεπτη, ανεξέλεγκτη αλλά καθημερινά τόσο συναρπαστική!  Αυτό είναι το τεστ που κάθε ανδρικό αποσμητικό πρέπει να περάσει με επιτυχία, ώστε να κρατάει την επιδερμίδα των ανδρών στεγνή κι απαλλαγμένη από τον ιδρώτα σε όλη την διάρκεια της ημέρας τους.

Η ξεχωριστή καινοτομία της νέας σειράς

Η καινοτόμα σύνθεση της σειράς NIVEA MEN DRY IMPACT, προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενώ είναι δοκιμασμένη σε συνθήκες πραγματικής ζωής αποδεικνύοντας έτσι ότι μπορεί να είναι δίπλα σε κάθε βήμα των ανδρών!

Η NIVEA για τη νέα αυτή σύνθεση της σειράς DRY IMPACT ανέπτυξε μια πρωτοποριακή μέθοδο για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα της, δοκιμάζοντας τα αποσμητικά σε αληθινές ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας. Μέσω ενός «ηλεκτρονικού» υφάσματος, του Smart Sweat Tracking Shirt, οι ειδικοί της NIVEA κατέγραψαν την θερμοκρασία του σώματος, την κίνηση και την εφίδρωση σε πραγματικές συνθήκες κάτι που τους παρείχε σημαντικές πληροφορίες για το γιατί, το πότε και το πόσο ιδρώνουμε.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί μια εξελιγμένη σύνθεση που συντελεί στο να κρατάει μακριά την εφίδρωση όταν οι άντρες το έχουν περισσότερο ανάγκη. Στην απόλυτα απαιτητική καθημερινότητά τους.

Η σειρά NIVEA MEN DRY IMPACT χάρη στην ανανεωμένη σύνθεσή της προσφέρει ισχυρή και άμεση προστασία που διαρκεί όλη μέρα ενώ ταυτόχρονα χαρίζει φρεσκάδα και μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης!  Χάρη στις ισχυρές αντιιδρωτικές ουσίες που περιέχει, αποτελεί μέχρι στιγμής την πιο αποτελεσματική σειρά κατά του ιδρώτα αποδεικνύοντας έτσι ότι παραμένει ο πιο πιστός σύμμαχος των ανδρών ακόμα και στις πιο απαιτητικές στιγμές της καθημερινότητάς τους!

Παρακάτω ακολουθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των προϊόντων:

  • NIVEA MEN DRY IMPACT Antiperspirant, spray 150 ml: 4,17 ευρώ
  • NIVEA MEN DRY IMPACT Antiperspirant, roll-on 50 ml: 4,05 ευρώ