Από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, το Athens Metro Mall ντύνεται στα χρώματα του EURO 2012 και σας προσφέρει τη δυνατότητα να γιορτάσετε το πιο συναρπαστικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων μέσα από μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων αθλητικού περιεχομένου.

Ζήσε τον παλμό της διοργάνωσης και τις εικοσιτέσσερις ημέρες
Το Athens Metro Mall φοράει τα αθλητικά του και υποδέχεται το EURO 2012. Μια μεγάλη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος διακοσμεί τους εσωτερικούς χώρους και στέλνει θετική ενέργεια στις προσπάθειες της ομάδας μας. Για όσους δεν θέλουν να χάνουν στιγμή από τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Athens Metro Mall έχει ήδη προβλέψει για τη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων από τις οθόνες και το video wall που βρίσκονται εντός του Εμπορικού Κέντρου.

Παίξε μπάλα στο Athens Metro Mall….πώς;
Πραγματικά……Εντός του Εμπορικού Κέντρου θα βρείτε γήπεδα soccer και subbuteo όπου οι επισκέπτες καλούνται να επιδείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες πετυχαίνοντας τον στόχο ή νικώντας τον αντίπαλό τους. Όλοι οι νικητές θα κερδίσουν δώρα από το Athens Metro Mall, χωρίς καμία κλήρωση.

Εικονικά……Κάνετε Like στη σελίδα του Athens Metro Mall στο facebook βάλτε γκολ και κερδίστε μία από τις χιλιάδες ποδοσφαιρικές μπάλες Athens Metro Mall.

Με αγορές 50 ευρώ και άνω από τα καταστήματα του Athens Metro Mall, παίρνετε δώρο μία ποδοσφαιρική μπάλα!

Ραντεβού για μπάλα, shopping και διασκέδαση στο Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή!