Την Παρασκευή πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 287.021 δικαιούχους

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή


ΕΛΛΑΔΑ
7:58
23/05/2018
Την Παρασκευή πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 287.021 δικαιούχους
1
loading

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2018.

Το ποσό των 63.077.250,94 ευρώ θα καταβληθεί σε 287.021 δικαιούχους και αφορά συνολικά 612.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται από το Υπουργείο να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κουκλινου γεωργια

    Καλησπερα στν κυβερνηση και στν στρατηγηκη τς τωρα αν μ επιτραπη μ ειναι κατοχις!!! τ εν πολις μ λογο θ πολιλογισο ειναι κ θεμα στρατηγηκης ν ειναι τρεχον κ ετσι ν υπαρχη!! κ δια τν σινεχια τ χρονου!! τωρα εδω π τ λεμε κιριε κ ν σινχορεθο μ τν αριστερα ειμαι πανταχου παρον!!! κ δια τν τελεια μ παντα αξιοι ν ειναι!!!! τν καλησπερα μ!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει