Συμμετείχε στο L.A.P.D του Mega, εργάστηκε και στην επιτυχία του ίδιου καναλιού «Στο Παρά Πέντε», βρέθηκε και στη «Μαρία την Άσχημη». Ο λόγος για την Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία αφού έκανε ένα γκεστ ρόλο για το «Με λένε Βαγγέλη» και γύρισε την ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Πόντιοι – New generation», πλέον δεν εργάζεται γιατί, πολύ απλά, όπως λέει στο newsbeast.gr, είναι πολύ δύσκολο να βρει δουλειά. Γι’ αυτό και αυτή την περίοδο, συζητά το ενδεχόμενο να πάει να δουλέψει στην Κύπρο, όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοί της.

Βλέποντας την ανεργία που υπάρχει άλλωστε στην πατρίδα της πρέπει να ανοίξει τους ορίζοντές της και δεν την πειράζει ακόμη και το γεγονός να φύγει από τη χώρα. Κι έτσι εξηγείται το γεγονός ότι αυτή την περίοδο συζητάει τόσο για μία τηλεοπτική σειρά όσο και για μία κινηματογραφική ταινία, της οποίας τα γυρίσματα θα γίνουν στη Μεγαλόνησο και την Ιταλία, αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει στην τελική της απόφαση.

«Πέρυσι γύρισα ένα γκεστ ρόλο για το «Με λένε Βαγγέλη», απλήρωτη είμαι και γύρισα και την ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Οι Πόντιοι new generation» που δεν πήγε πολύ καλά παρά το γεγονός ότι παίζαμε περίπου 25 ηθοποιοί», λέει.

Και συνεχίζει: «Μου πρότειναν να πάω στο “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” αλλά δυστυχώς έχασα τη δουλειά διότι δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορούσα να πάω. Στην Κρήτη είχα πάει τα Χριστούγεννα γιατί είχα χορογραφήσει ένα παιδικό του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν». Και εξηγεί γιατί σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να πάει για δουλειά στο εξωτερικό. «Δεν ετοιμάζω καμία νέα δουλειά. Γιατί, υπάρχουν δουλειές εδώ για να μείνω; Ποια δουλειά να ετοιμάζω; Δε νομίζω ότι υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα πια. Και όσοι δουλεύουν, είναι απλήρωτοι στην πλειοψηφία τους», τονίζει.

Και πιστεύει: «Μετά από 35 χρόνια στη δουλειά εγώ, πρέπει να είμαι ευτυχισμένη με αυτά που έχω κάνει. Εδώ, σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που είναι δέκα και είκοσι χρόνια στη δουλειά και σήμερα είναι άνεργοι. Πόσοι, νομίζετε ηθοποιοί δουλεύουν; Το επάγγελμά μας ήταν προβληματικό πάντα. Τώρα, παραέγινε το κακό».

Υποστηρίζει μάλιστα ότι η κρίση την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και σε σημείο μάλιστα που αναγκάστηκε να ψωνίζει ρούχα με 5 και 6 ευρώ. «Η κρίση με έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Έχω κόψει πάρα πολλά πράγματα. Θέλω να πάρω κάτι και φυσικά δεν μπορώ να το αγοράσω. Πάω στο σούπερ μάρκετ και κοιτάζω ποιο είναι πιο φθηνό για να ψωνίσω. Ρούχα παίρνω από μαγαζιά στη γειτονιά μου που πουλάνε ρούχα με 5 και 6 ευρώ. Ευτυχώς έχω και αρκετά ρούχα και δε χρειάστηκε να ψωνίσω πολλά παραπάνω».

Πάντως, θεωρεί ότι δεν ευθύνονται μόνο οι προβολές των τούρκικων σειρών για την ανεργία των ελλήνων ηθοποιών. «Τα τούρκικα σίριαλ είναι μόδα που θα περάσει κάποια στιγμή. Δεν τα παρακολουθώ, κάνω ζάπινκ στην τηλεόραση και όταν ακούω αυτή τη γλώσσα, λέω “βρε ουστ” και αλλάζω το κανάλι. Δε νομίζω όμως ότι ευθύνονται αυτά για την ανεργία που υπάρχει στο χώρο». Και γι’ αυτό προτρέπει τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική, να το ξανασκεφτούν. «Θα τους συμβούλευα να πάρουν δρόμο από αυτό το βρωμοεπάγγελμα. Το επάγγελμα που έχει 98% ανεργία. Πρέπει να απομακρυνθούν.

Οι νέοι πρέπει να μείνουν μακριά από την υποκριτική εκτός αν είναι πλούσιοι ή έχουν από αλλού πόρους, τότε να το προσπαθήσουν», συνεχίζει.

Για να καταλήξει ότι εκείνη ορθοπόδησε και έχει ένα σπίτι να μείνει, χάρη στον πατέρα της που έβλεπε μπροστά και κατάφερε να της αφήσει πράγματα.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».