Τα Cellier μας βοηθούν να επιλέξουμε το καταλληλότερο κρασί για την Τσικνοπέμπτη, ένα έθιμο που αγαπάμε ως λαός με έφεση στην κρεατοφαγία. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε; Αρχικά πρέπει να έχουμε υπόψη τα βασικά: κρέατα με μεγάλο λιπαρό φορτίο και πλούσια γεμάτη γεύση, αποζητούν κρασιά με μέτριες προς υψηλές οξύτητες για να το ισορροπήσουν και φυσικά μπόλικες καλοδουλεμένες τανίνες για να ταιριάξουν με την πρωτεΐνη. Ανακαλύψτε τα καλύτερα για την περίσταση, ερυθρά, από τον παγκόσμιο και τον ελληνικό αμπελώνα μόνο στα Cellier!

Gran Coronas Μ.Torres

Cellier Όταν το διεθνές cabernet sauvignon συνάντησε τη γηγενή ποικιλία της Ισπανίας Tempranillo, δημιούργησε ένα ευγενές κρασί που αγαπάει τους συνδυασμούς με πιάτα κρεάτων για καλοφαγάδες. Ιδανικό για την τσικνοπέμπτη λοιπόν, που θα γεμίσει απόλαυση τον ουρανίσκο σας και θα σταθεί αντάξιο αυτής της «απαιτητικής» μέρας με τις στιβαρές τανίνες του και την αισθητή παρουσία του βαρελιού του.

Caliterra Malbec

Cellier Ένα κρασί πολυβραβευμένο, για τη συνεχή και σταθερά καλή του ποιότητα, από τους πολλά υποσχόμενους αμπελώνες της Χιλής, οινοποιείται από μια ποικιλία άμεσα συνυφασμένη με την τοπική διατροφική κουλτούρα της Νοτίου Αμερικής. Βίσωνες δεν έχουμε, αλλά η Τσικνοπέμπτη σίγουρα θα σταθεί μια καλή πρόκληση για να δοκιμαστεί αυτό το Malbec με καπνιστά κρέατα στη σχάρα και ποικιλία από λουκάνικα.

Villa Roso Antinori

Cellier Από την Bistecca Fiorentina, όπως ονομάζουν στην Τοσκάνη την μοσχαρίσια μπριζόλα T-bone.. στην δική μας Τσικνοπέμπτη! Το εμβληματικό Ιταλικό οινοποιείο, Marchessi Antinori, με το πολυποικιλιακό κρασί από την Τοσκάνη της Ιταλίας έρχεται να δώσει λύση στα ψητά και λιπαρά κρέατα της ξέφρενης βραδιάς με το παχύ σώμα του και την κοφτερή φρεσκάδα του.

Νάουσα Grande Reserve Μπουτάρη

Cellier Τι πιο παραδοσιακό από ένα ξινόμαυρο από τη Νάουσα με την τραγανή του οξύτητα και τη νοστιμιά του, για να συνοδεύσει ποικιλίες κορεατικών και λουκάνικων. Η βαθιά παλαίωση το έχει κάνει να ωριμάσει αρκετά ώστε να σας δώσει τις χαρισματικές του γεύσεις και να σταθεί δυνατό ακόμα και με Πικάντικα κρέατα στο BBQ. Σίγουρα θα φέρει χαρά σε κάθε καλοφαγά θαυμαστή της Τσικνοπέμτης, αφήνοντας έτσι μια γλυκιά επιθυμία να επαναληφθεί το δυνατό φαγοπότι και την επόμενη βδομάδα.