Η Anytime πάει ένα βήμα παρακάτω και δημιουργεί ακόμα μια οικονομική λύση για την ασφάλειά σας. Προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές με τη νέα 3μηνη ασφάλεια για αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγάκι, επιπλέον παροχές κι όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείτε! Επωφεληθείτε τώρα και κάντε την ασφάλιση του οχήματός σας απλή και οικονομική υπόθεση.

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρτε τιμή
  • Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβετε το συμβόλαιό σας στο e-mail σας σε 1 λεπτό

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του οχήματός σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας ή το φορτηγάκι σας και ζητάτε την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και θυμηθείτε… Απευθείας ασφάλιση στην Anytime, σημαίνει και απευθείας εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποί μας βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο και φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας, για οτιδήποτε και αν προκύψει, όπου και αν βρίσκεστε. Μη χάνετε χρόνο, κάντε και εσείς 3μηνη ασφάλεια στο όχημά σας… Προλάβετε! Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας, τώρα.