«Θα έδινα και εγώ το μισθό μου αν δεν υπήρχε το ασυμβίβαστο και μπορούσα να δουλέψω» αναφέρει αποκλειστικά στο newsbeast.gr ο δήμαρχος Γαλατσίου.

Ο Κυριάκος Τσίρος ξεκαθαρίζει ότι είδε θετικά την κίνηση των δύο συναδέλφων του Ιταλών να δωρίσουν τα χρήματά τους για την Ελλάδα, μόνο που εκείνος, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο, γιατί, όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν θα μπορούσε να δουλέψει αλλού.

«Πολύ θετικά είδα την πρωτοβουλία τους. Αυτό θα γινόταν και από όλους τους δημάρχους εδώ, αν δεν υπήρχε το ασυμβίβαστο. Τώρα, ένας δήμαρχος εδώ αν δωρίσει το μισθό του, δεν μπορεί να δουλέψει. Δηλαδή εγώ αν δώσω το μισθό μου, δεν θα έχω να ζήσω. Άρα, αν υπήρχε ένα δικαίωμα να μπορώ να έχω το επάγγελμά μου, θα τον έδινα και θα ασκούσα το επάγγελμά μου. Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που οι δήμαρχοι δεν μπορούν να εξασκήσουν το επάγγελμά τους», τονίζει.

Και ξεκαθαρίζει: «Δεν μπορείς να κάνεις και άλλη δουλειά. Έχουμε φτάσει να είμαστε δήμαρχοι και να μη μπορούμε να ασκούμε το επάγγελμά μας. Εγώ είμαι γιατρός, θα ζούσα από τη δουλειά μου και το μισθό του δημάρχου, θα τον έδινα για την πατρίδα μου. Κάντε κάτι για να αρθεί το ασυμβίβαστο».