Σκουριασμένα μεταλλικά αντικείμενα; Τριξίματα σε πόρτες και παράθυρα; Επίμονη βρωμιά από γράσο ή λεκέδες που δεν φεύγουν με τίποτα;  Η ISOMAT σας έχει τη λύση για να πραγματοποιήσετε εύκολα αμέτρητες απαιτητικές μικροεφαρμογές! Γνωρίστε τα νέα αντισκωριακά και λιπαντικά λάδια σε μορφή σπρέι ISOMAT SPRAY ASSISTANTS που θα γίνουν το «δεξί» σας χέρι στο σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο ή το μεταφορικό σας μέσο. Θα λατρέψετε να τα χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο γιατί είναι πανεύκολα στη χρήση αλλά κυρίως για την μεγάλη τους αποτελεσματικότητα.

spray assistants

ISOMAT SPRAY ASSISTANTS για κάθε εφαρμογή

Το ειδικό λάδι σε σπρέι πολλαπλών χρήσεων LA-40 θα θέλετε να το έχετε πάντα κοντά σας καθώς συνδυάζει 6 ξεχωριστές ιδιότητες και διαθέτει αμέτρητα πεδία εφαρμογής. Διαλύει και αφαιρεί τη σκουριά, απωθεί την υγρασία, λιπαίνει και σταματά τα τριξίματα, εμποδίζει τη διάβρωση, αποκαθιστά αγώγιμες συνδέσεις και καθαρίζει επίμονους ρύπους από κάθε λογής επιφάνεια εύκολα και αποτελεσματικά. Ενδεικτικά, το LA-40 αφαιρεί τη σκουριά από την αλυσίδα της μηχανής ή του ποδηλάτου και αποκαθιστά τη λειτουργία της. Κάνει καινούρια τα κηπουρικά εργαλεία σας, αφαιρώντας τη σκουριά και απωθεί την υγρασία που θα τα οξείδωνε εκ νέου. Λιπαίνει τα πόμολα στις πόρτες του σπιτιού σας, βάζοντας τέλος στο ενοχλητικό τους τρίξιμο, ή τα συρτάρια στις ντουλάπες σας που κολλάνε. Αφαιρεί λεκέδες από πετρέλαιο, καφέ, κόκκινο κρασί κτλ. από τα χαλιά σας, τον καναπέ, τις καρέκλες σας. Αφαιρεί το γράσο από τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας και κάνει τις ζάντες να λάμπουν σαν καινούριες. Και η λίστα είναι μακρά! Για την αφαίρεση ακόμα πιο επίμονης σκουριάς από δύσκολα σημεία, θα χρειαστείτε τον καταστροφέα σκουριάς υψηλής αποτελεσματικότητας RUST TERMINATOR! Η σύνθεσή του δρα σε βάθος και καταστρέφει όλη τη σκουριά, χωρίς όμως να προκαλεί ζημιά σε περιοχές με υγιές μέταλλο. Παράλληλα, προστατεύει την επιφάνεια των αντικειμένων και αποτρέπει την επανεμφάνιση οποιουδήποτε ίχνους σκουριάς. Είναι ιδανικό για την αποσυναρμολόγηση σκουριασμένων βιδών, ελατηρίων, αλυσίδων, κλειδαριών, βαλβίδων και γενικά κάθε μεταλλικού μηχανισμού σε αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα μηχανήματα. Τέλος, αν χρειάζεστε ένα ισχυρό λιπαντικό για τον διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι σας, τα λάστιχα των κουφωμάτων ή τα παλιά σας πόμολα σε πόρτες-παράθυρα, το διάφανο σπρέι σιλικόνης SILICONE SPRAY της ISOMAT είναι ακριβώς το προϊόν που ψάχνετε. Το SILICONE SPRAY λιπαίνει, αδιαβροχοποιεί και προστατεύει από την υγρασία ενώ είναι πολύ οικονομικό καθώς με μικρή ποσότητα εφαρμογής είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Χάρη στα ενεργά συνθετικά συστατικά του, προσφέρει υψηλή ολίσθηση και προστασία από τη διάβρωση, δημιουργεί αντιστατική επιφάνεια, ελαχιστοποιεί τα τριξίματα και αποτρέπει την ψαθυροποίηση των πλαστικών. Είναι ιδανικό για χρήση σε αυτοκίνητα, ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, όργανα γυμναστικής, αλλά και κάθε εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια από λάστιχο, πλαστικό ή μέταλλο.

Τρόπος χρήσης

Όλα τα υλικά της σειράς ISOMAT SPRAY ASSISTANTS διατίθενται σε μοντέρνα δοχεία με διπλό σύστημα ψεκασμού. Αφενός, ο ευρύς ψεκασμός σας επιτρέπει να εφαρμόσετε το υλικό σε μεγάλες επιφάνειες, ενώ, αφετέρου, το ενσωματωμένο σωληνάκι σας προσφέρει τη δυνατότητα για ψεκασμό με ροή ακριβείας, έτσι ώστε να καταπολεμήσετε τοπικά τις βλαβερές ουσίες που καταστρέφουν τα αντικείμενά σας. Τα SPRAY ASSISTANTS είναι έξυπνα, ευέλικτα και οικονομικά στη χρήση, ενώ φέρουν πάντοτε την υπογραφή ποιότητας της ISOMAT. Πριν εφαρμόσετε τα SPRAY ASSISTANTS, φροντίστε να ανακινήσετε καλά το εκάστοτε δοχείο. Έπειτα, ψεκάστε από σχετικά κοντινή απόσταση και αφήστε το υλικό να δράσει για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, με ένα καθαρό και μαλακό πανί, αφαιρέστε από την περιοχή ψεκασμού την ποσότητα του υλικού που τυχόν περισσεύει. Σε περίπτωση επίμονων λεκέδων, επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία. Εμπιστευτείτε λοιπόν το «δεξί» σας χέρι για κάθε εφαρμογή και αφήστε τη σκληρή δουλειά στη σειρά προϊόντων SPRAY ASSISTANTS από την ISOMAT! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.isomat.gr.