To ψήσιμο του ψαριού για κάποιους φαντάζει μία αρκετά δύσκολη διαδικασία. Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα, τα οποία εάν ακολουθήσετε θα μπορέσετε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας στο έπακρο τους πελάτες σας. Αρχικά προσέχουμε το ψάρι να είναι πολύ στεγνό πριν το βάλουμε στην σχάρα. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε με χαρτί κουζίνας η μια καθαρή πετσέτα. Η σχάρα πρέπει να μην έχει υπολείμματα από προηγούμενα ψησίματα και πριν υποδεχτεί τα ψάρια την αφήνουμε να κάψει καλά για τουλάχιστον 10 λεπτά. Στη συνέχεια λαδώνουμε ελαφρά το ψάρι και το αλατοπιπερώνουμε, και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά για κάθε κιλό ψαριού. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr