Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα, Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr, κερνάει καφέ και όποιο άλλο ρόφημα επιθυμείτε, διοργανώνοντας μεγάλο διαγωνισμό με δώρο 3 καφετιέρες Bosch Τassimo!

Πώς θα σας φαινόταν να μπορείτε με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού να πιείτε άμεσα όποιο ρόφημα επιθυμείτε;

Η πολυμηχανή Bosch Τassimo, σας δίνει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού να παρασκευάσετε άμεσα όποιο ρόφημα επιθυμείτε για εσάς και τους φίλους σας.

Ετοιμάστε άμεσα και χωρίς κόπο, εσπρέσο, καπουτσίνο, λάτε μακιάτο, ζεστή σοκολάτα, και τσάι! Μέσω bar code, η «έξυπνη» μηχανή αναγνωρίζει την κάψουλα που τοποθετείτε και αυτόματα επιλέγει την ποσότητα και την ακριβής θερμοκρασία για το τέλειο ρόφημα.

Ακόμη, διαθέτει καινοτόμο θερμαντικό σύστημα, εξασφαλίζοντας μηδενικούς χρόνους προθέρμανσης. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε στιγμή για να πιείτε το ρόφημα που επιθυμείτε.

Το Me&home by Getitnow.gr σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και εσείς την απόλαυση κάθε είδους ροφήματος γρήγορα και χωρίς κόπο.

Για να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό του Me&home by Getitnow.gr, συνδεθείτε στο facebook. Στη συνέχεια επισκεφτείτε τη σελίδα του διαγωνισμού, κάντε like και μπείτε στο άλμπουμ των τριών γεύσεων. Επιλέξτε τη γεύση που θα κερνάγατε σε έναν ή περισσότερους φίλους σας και αυτόματα συμμετέχετε και εσείς στην κλήρωση για τις 3 μοναδικές καφετιέρες Bosch Τassimo!

Το Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα και διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για «Σένα και το Χώρο σου».

Στις σελίδες του καταστήματος ο καταναλωτής, μπορεί να βρει μια τεράστια ποικιλία από καφετιέρες για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Και αν δυσκολεύεται να επιλέξετε την κατάλληλη, οι ειδικοί του Me&home by Getitnow.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.