Βρέθηκε νεκρή σε ρεματιά η αγνοούμενη στα Άγραφα

Η άτυχη γυναίκα έπασχε από άνοια


ΕΛΛΑΔΑ
15:28
18/01/2017
Βρέθηκε νεκρή σε ρεματιά η αγνοούμενη στα Άγραφα
loading

Τραγικό τέλος είχε μία 78χρονη στον Τριπόταμο Ευρυτανίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, από ομάδα διασωστών σε μια ρεματιά, σε απόσταση περίπου 3χλμ από το χωριό της. Η 78χρονη είχε να δώσει σημείο ζωής από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

lamvnoke2

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στον οικισμό Κοψαίικα Τριπόταμου μαζί με τον υπερήλικα σύζυγό της και πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άνοια.

Πώς χάθηκε

lamvnoke3

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ηλικιωμένη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας πήρε τα πρόβατα που είχε και τα έβγαλε μέχρι τον προφήτη Ηλία του χωριού όπως συνήθιζε. Όταν άρχισε να νυχτώνει πήρε το δρόμο της επιστροφής, αλλά χάθηκε.

lamvnoke4

Όπως λένε στο χωριό πήρε την αντίθετη κατεύθυνση, αφού μάλλον μπερδεύτηκε από τα φώτα του απέναντι χωριού. Περπάτησε μέσα στο σκοτάδι και χάθηκε, για να πέσει τελικά από το μονοπάτι που βάδιζε στη ρεματιά. Οι θερμοκρασίες τη νύχτα ήταν πολύ κάτω από το μηδέν και όπως ήταν φυσικό η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε.

lamvnoke5

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας πάνω στο χιόνι στον προφήτη Ηλία του χωριού και από εκεί οι διασώστες χωρίστηκαν σε ομάδες και την αναζήτησαν με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο που είχε πέσει.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει