Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ένα ασημί, πολυμορφικό αυτοκίνητο που «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στο σημείο που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ένας ασυνείδητος οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Θύμα ένας 28χρονος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Μπελογιάννη. Στη συμβολή της με την οδό Κερασούντος ένα ασημί αυτοκίνητο του έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του νεαρού να «καρφωθεί» σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια ο ασυνείδητος οδηγός μέσω της οδού Κερασούντος, έφτασε στην οδό Θηβών και από εκεί πήρε κατεύθυνση προς Πειραιά και «εξαφανίστηκε».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο οδηγός του αυτοκίνητου που φαίνεται στο βίντεο είναι ο ασυνείδητος που χτύπησε και εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα 28χρονο μοτοσικλετιστή.

Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Alpha, που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο- ντοκουμέντο, είπε πως ο 28χρονος έχει κάνει δυο απανωτά χειρουργεία και έχει χάσει το πόδι του.

Η οικογένεια του θύματος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το τροχαίο να ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός.