Πλησιάζει η ώρα για να γεμίσει παιδικές φωνές και χαμόγελα ο νέος Βιοκλιματικός Βρεφονηπιακός Σταθμός του δήμου Αθηναίων. Λίγες ημέρες απέμειναν ώστε να ανοίξει τις πόρτες του στον Κεραμεικό ο πρότυπος Σταθμός που δημιούργησε ο δήμος Αθηναίων, μέσω ΕΣΠΑ. Θα φιλοξενήσει από τον Νοέμβριο περισσότερα από 70 παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Έτσι, οι γονείς που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση και είναι επιλαχόντες σε παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων, μπορούν να επικοινωνούν έως και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου με το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών (Ρόδου 181 και Σερήνου, Σεπόλια, τηλ. 2105150761), προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εγγραφής τους στο νέο παιδικό σταθμό.

Η επιλογή θα γίνει βάσει της υπάρχουσας μοριοδότησης. Επιπλέον, κατά τις ίδιες ημερομηνίες, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις (εκπρόθεσμες αιτήσεις σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Β.Α.) και όσοι γονείς δεν έχουν υποβάλλει προηγούμενη αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός μπορεί να φιλοξενήσει 24 βρέφη και 48 νήπια και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Λεωνίδου στον Κεραμεικό.

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ