Σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνεται στο Σύνταγμα στις 17:30 από εργατικά συνδικάτα και λαϊκούς φορείς την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή καλεί η Λαϊκή Ενότητα.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προωθεί με τη διαδικασία του επείγοντος για ψήφιση στη Βουλή, αύριο Κυριακή το απόγευμα, το πολυνομοσχέδιο για τη νέα λεηλασία λαϊκών εισοδημάτων – περιουσιών και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, καθώς και τον «κόφτη» μισθών, συντάξεων, δημοσίων κοινωνικών δαπανών, που λειτουργεί και ως «κόφτης» της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και ουσιαστικά ως μνημόνιο διαρκείας», τονίζει η ΛΑΕ σε ανακοίνωσή της.

«Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες επιστήμονες και αγρότες σε γενικό ξεσηκωμό σε όλη τη χώρα σήμερα και αύριο που συζητιέται το αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Επίσης σε αγώνα διαρκείας, για να μην περάσει και να μην εφαρμοστεί το πακέτο των βάρβαρων μνημονιακών μέτρων και να ανατραπεί η κυβέρνηση που τα εφαρμόζει και όλο το πολιτικό μνημονιακό μπλοκ που ουσιαστικά τα στηρίζει», συνεχίζει και καταλήγει: «Γενικός ξεσηκωμός παντού».