Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το RIVER WEST στη Λεωφόρο Κηφισού, στο Αιγάλεω, με το εμπορικό κέντρο να αναπτύσσεται συνεχώς.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καταναλωτών το εμπορικό κέντρο κατάφερε να γίνει μέρος της καθημερινότητας και τακτική συνήθεια των κατοίκων των δυτικών προαστίων και όχι μόνο, ενώ το 2016 προχωράει σε νέες επενδύσεις άνω του 1 εκ. ευρώ που θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την εμπειρία των επισκεπτών του. Η συνεχής εξέλιξη αποτυπώνεται στους δείκτες επισκεψιμότητας του εμπορικού κέντρου, το οποίο έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο προορισμό για τα ψώνια του Σαββάτου αλλά και κάθε ημέρας.

Τι δείχνουν οι αριθμοί

Η επισκεψιμότητα στο εμπορικό κέντρο αυξήθηκε κατά 40% τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ο μέσος όρος παραμονής των πελατών στο χώρο αυξήθηκε κατά 20%. Επιπλέον, αύξηση υπήρξε και στη πυκνότητα των πωλήσεων των καταστημάτων κατά 35%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το RIVER WEST  επισκέφθηκαν το 2015 πάνω από 2,5 εκατομμύρια καταναλωτές από τους οποίους πραγματοποίησε αγορές το 60% αυτών, ποσοστό σημαντικά υψηλότερο από άλλα εμπορικά κέντρα.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό στο εμπορικό κέντρο αποδεικνύει ότι προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία καταναλωτών σε ένα φιλόξενο περιβάλλον για όλη την οικογένεια.

Δέκα νέα καταστήματα

Τον τελευταίο χρόνο δέκα νέα καταστήματα (μεταξύ άλλων τα Mango, Pull & Bear, Stradivarious, Bershka, United Colors of Benetton, Women Secret) προστέθηκαν στο δυναμικό του εμπορικού κέντρου πλαισιώνοντας πολλές σημαντικές μάρκες της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς που με ικανοποίηση βλέπουν την επένδυση τους να αποδίδει.

Δείτε εδώ τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου

swnia

Η ονομασία

Για όσους δεν το γνωρίζουν η ονομασία του εμπορικού κέντρου με το συνολικό εμβαδόν 45.000 τ.μ προέκυψε μετά από έρευνα που έγινε σε κατοίκους της περιοχής. Οι κάτοικοι ήθελαν να αναδείξουν το νέο εμπορικό κέντρο ως χαρακτηριστικό σημείο συνάντησης δίπλα στο ποτάμι, στα Δυτικά Προάστια.

Το River West βρίσκεται στη Λεωφόρo Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), και είναι εύκολα προσβάσιμο με δωρεάν πάρκινγκ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.