Σε συμβολική κατάληψη του αεροδρομίου της Σάμου έχουν προχωρήσει από το νωρίς πρωί, οι ιδιοκτήτες ταξί στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα προβούν και στον αποκλεισμό του αεροδρομίου κατά τη συνήθη πρακτική τους.

Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα, πραγματοποιείται συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων, ενώ και στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, όπου οι ιδιοκτήτες θα παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Τέλος, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από το πρωί ιδιοκτήτες ταξί στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του υπουργείου Μεταφορών, με βασικό αίτημα τη θέσπιση πληθυσμιακών κριτηρίων για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Οι ιδιοκτήτες ταξί έκλεισαν για περίπου δέκα λεπτά και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων με μία αιφνιδιαστική κίνηση διαμαρτυρόμενοι για την αμετακίνητη στάση τα κυβέρνησης.