Αύριο θα γίνει η συνάντηση του Γ. Ραγκούση με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών και των οδηγών ταξί, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το υπουργείο Υποδομών.

Οι ιδιοκτήτες ταξί που προχώρησαν σήμερα σε νέα κινητοποίηση στην ακτή Ξαβερίου στο λιμάνι του Πειραιά, είχαν ζητήσει τη συνάντηση με τον υπουργό από αργά χθες το βράδυ.

Στις συναντήσεις αυτές, ο υπουργός ενδέχεται να παρουσιάσει τις δικές του προτάσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί, οι οποίες όπως έχει ανακοινώσει θα αποτελέσουν τη βάση για την περαιτέρω πορεία του διαλόγου.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες των ταξί προσέρχονται στη συνάντηση αυτή με τις δικές τους προτάσεις, οι οποίες βασίζονται στο προεδρικό διάταγμα Ρέππα με κύριο άξονα τα πληθυσμιακά κριτήρια.

Το ζητούμενο από την αυριανή συνάντηση είναι αν οι δύο πλευρές θα βρουν κοινά σημεία συνεννόησης, καθώς οι προτάσεις τους διαφέρουν σημαντικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.