Φόβους ότι τρομοκρατικές ομάδες σχεδιάζουν εντυπωσιακό χτύπημα, το οποίο πιθανόν θα έχει στόχο φυσικό πρόσωπο, εκφράζουν στελέχη κρατικής υπηρεσίας που ασχολείται και με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Οι φόβοι αυτοί, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Η ‘Αποψη», προέρχονται από σύνδεση σκόρπιων πληροφοριών και από ανάλυση συγκεκριμένων δεδομένων και γεγονότων.

Οι αρμόδιοι εκτιμούν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει συγκεκριμένο κύκλωμα προσώπων που δεν είναι βέβαιο ότι ανήκουν όλα σε μια ομάδα, αλλά είναι βέβαιο ότι συνεργάζονται έστω και μέσω τρίτων και κατά περίπτωση, που σχεδιάζουν εντυπωσιακό χτύπημα που θα μπορέσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις πρόσφατες συλλήψεις της αστυνομίας, όπως λέει στέλεχος της υπηρεσίας.

Στελέχη της υπηρεσίας θεωρούν πως το πιο πιθανό χτύπημα είναι σε συγκεκριμένο πρόσωπο που συνδέεται με τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Σε διακριτική παρακολούθηση έχουν μπει ορισμένοι πρώην υπουργοί του οικονομικού κύκλου κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαπενταετίας, τραπεζίτες, νυν και πρώην και στελέχη διεθνών οργανισμών που επισκέπτονται τη χώρα μας.