Νέο περιστατικό πτώσης βράχων καταγράφηκε στο φαράγγι του Αχέροντα, γεγονός που οδήγησε τον Δήμο Σουλίου να εκδώσει αυστηρή προειδοποίηση προς τους επισκέπτες. Ο δήμος υπενθυμίζει ότι η διέλευση από το φαράγγι γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη των περιπατητών, ενώ στο επικίνδυνο τμήμα έχουν ήδη τοποθετηθεί ενημερωτικές πινακίδες.
Η ανακοίνωση έρχεται έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε με δύναμη στην κοίτη του ποταμού, πολύ κοντά σε ομάδα εκδρομέων. Όπως τονίζεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημειώνονται πτώσεις βράχων για ποικίλους λόγους.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Δήμος Σουλίου προειδοποιεί πως η διέλευση του φαραγγιού στον Αχέροντα γίνεται με ευθύνη των περιπατητών, καθώς παρουσιάζεται έντονη πτώση λίθων. Παρακαλούνται οι πολίτες που να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».