Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη συναντήθηκαν οι εργαζόμενοι του επιχειρησιακού σωματείου «Κλωστήρια Γ΄Νάουσα» και του σωματείου Colblan νομού Πέλλας, οι οποίοι από το πρωί έχουν καταλάβει την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

«Είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι στην ΕΝ.ΚΛΩ. να βρίσκονται ακόμη σε καθεστώς ομηρίας. Δεν μπορεί η κυβέρνηση και τα υπουργεία να εμπαίζουν τους εργαζομένους στην κλωστοϋφαντουργία, οι οποίοι έχουν φτάσει πια στα όρια της επιβίωσης, αφού παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Σε μια οικονομική συγκυρία που οι πολίτες στενάζουν από τις περικοπές εισοδημάτων, την ακρίβεια, την ανεργία, δεν μπορεί η κυβέρνηση να θέτει διαρκώς εμπόδια για την επίλυση του προβλήματος, τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη δώσει λύση, με την οποία έχουν συμφωνήσει και οι τρεις από τις πέντε πιστώτριες τράπεζες.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο την κυβερνητική αδράνεια και ανεπάρκεια, που κατέστησαν τη Νάουσα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία πρωταθλήτριες στην ανεργία. Κάθε περαιτέρω κωλυσιεργία θα εντείνει την κοινωνική αναταραχή και θα θέσει την Πολιτεία στο στόχαστρο των πολιτών», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.