Καλοκαιρινός αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, όπου η θερμοκρασία σταδιακά θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε πίνακα με τη μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά μέχρι και τις 2 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει στους «κλειστούς κάμπους υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία. Στις ορεινές περιοχές (πχ 500-100 μέτρα υψόμετρο) 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία, αντίστοιχα. Στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη θερμοκρασία των επόμενων ημερών
«Το καλοκαίρι αρχές Ιουνίου φαίνεται να έρχεται πλησίστιο! Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 2/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας 😉!

Μετά τις 30 Μαΐου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια (δείτε την παρακάτω ανάρτηση) και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».

Το καλοκαιρι αρχές Ιουνίου φαίνεται να έρχεται πλησίστιο! Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 2/6 με…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, May 26, 2024