Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει πως η «τρέλα» του Car surfing ήρθε και στην Ελλάδα, καθώς νεαροί κρατιούνται από οροφές αμαξιών που τρέχουν, ώστε να… διασκεδάσουν.

Η εκπομπή Live News πρόβαλε σχετικό που τραβήχτηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος και δείχνει έναν νεαρό να κρέμεται πάνω σε ένα αμάξι, τη στιγμή που το όχημα τρέχει κανονικά στο δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως «βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα “μπαμ” και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση».

«Άμα είδες πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι. Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, το Car surfing είναι ένα επικίνδυνο challenge στους δρόμους, που έγινε γνωστό χάρη στα social media, ενώ έχει κοστίσει τη ζωή σε ανθρώπους.