Πρώην δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου αποφάσισε να ρίξει μαύρη μπόγια σε πολύχρωμα σκαλιά της περιοχής γιατί είχαν τα χρώματα της «ανωμαλίας» όπως ισχυρίστηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στα social και προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο λόγος για τον κ. Παναγιώτη Δαβίλλα ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να πιστέψει όσα άκουγε να λέει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Δαβίλλας ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είναι προπαγάνδα που έβαλαν τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ας έβαζαν πέντε χρώματα ή επτά. Όχι 6, είναι προπαγάνδα. Δεν υπάρχει ομοφοβία, υπάρχει αδιαφορία πολιτών».

Η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε και είπε: «Το σπίτι σας έβαψαν; Τι λέτε; Με ποιο δικαίωμα παίρνετε μαύρη μπογιά και βανδαλίζετε τους δρόμους; Θα κλείσω την κουβέντα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστώ, γεια σας!» με τον Παναγιώτη Δαβίλλα να αντιδρά λέγοντας: «Αν δεν θέλετε να ακούτε αλήθειες να μου το κλείσετε!».

«Δεν θέλω να ακούω τρέλες, εμμονές, ανυπόστατα πράγματα και φανταστικά. Θα τρελαθούμε τελείως!» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεισε τη γραμμή.