Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας. Είναι το μέρος στο οποίο γυρνάμε μετά από μία κουραστική ημέρα για να χαλαρώσουμε και να αποφορτιστούμε. Μέσα σε αυτό μεγαλώνουμε την οικογένεια μας και δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις. Γι’ αυτό η αίσθηση της ασφάλειας στον χώρο που αποκαλούμε «σπίτι» αποτελεί θεμέλιο για την ευημερία και την ψυχική μας ηρεμία.

Ωστόσο, η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη με προκλήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του οικιακού μας περιβάλλοντος. Γι’ αυτό και η ασφάλιση της κατοικίας μας είναι απαραίτητη!

Για να είμαστε σίγουροι για την κατοικία μας εμπιστευόμαστε τη MINETTA ασφαλιστική και τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Home Pack, έτσι ώστε να είμαστε ξέγνοιαστοι και να απολαμβάνουμε την ηρεμία του σπιτιού μας, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Τι είναι αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα πακέτα τόσο ξεχωριστά;

Παρακάτω θα βρείτε 5 + 1 λόγους που κάνουν τα πακέτα Home Pack ιδανικά για εσάς και τις ανάγκες σας.

Οικογένεια

1. Κάλυψη κάθε είδους και για κάθε ανάγκη

Τα προγράμματα Home Pack προσφέρουν μια ευρεία γκάμα καλύψεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε τύπου κατοικίας, (κύρια κατοικία, εξοχικό, κατάλυμα bnb, στεγαστικό, κοινόχρηστοι χώροι) παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία.

2. Συνδυαστική έκπτωση 10% για την ασφάλιση της κατοικίας, σε όλους τους ασφαλισμένους, με κάθε ασφάλιση επιβατικού οχήματος

Με την ασφάλιση επιβατικού οχήματος σας στη MINETTA, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε όχι μόνο την κάλυψη για το όχημά σας, αλλά και ειδική έκπτωση 10% στην ασφάλιση της κατοικίας σας. Αυτή η συνδυαστική έκπτωση αποτελεί έναν ακόμα τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ παράλληλα διασφαλίζετε την πλήρη προστασία των δύο κύριων περιουσιακών σας στοιχείων.

3. 20% έκπτωση για την ασφάλιση της εξοχικής κατοικίας, έχοντας ασφαλίσει την κύρια

Στην ίδια λογική κυμαίνεται και το παρακάτω προνόμιο των πακέτων Home Pack. Με την ασφάλιση της κύριας κατοικίας σας απολαμβάνετε όχι μόνο προστασία για την κύρια κατοικία σας, αλλά και μια εξαιρετική έκπτωση 20% στην ασφάλιση του εξοχικού σας.

4. 10% έκπτωση ΕΝΦΙΑ

Ένας ακόμη λόγος να επιλέξετε τα πακέτα Home Pack είναι ότι κερδίζετε έκπτωση κατά 10% στον ΕΝΦΙΑ! Σίγουρα για πολλούς ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί άλλο ένα πάγιο έξοδο που βαραίνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Οπότε, το να κερδίσετε μια σημαντική έκπτωση αποκτώντας παράλληλα την ασφάλεια, που έτσι και αλλιώς χρειάζεστε, είναι σημαντικό προνόμιο.

5. Δωρεάν ετήσιο check up

Τα πακέτα Home Pack περιλαμβάνουν ένα δωρεάν ετήσιο check up υγείας. Αυτή η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την κατάσταση της υγείας σας ετησίως, εξασφαλίζοντας την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

+ Κάλυψη ακόμα και για τον κήπο

Έχετε κήπο; Τότε έχετε ακόμη έναν λόγο για να επιλέξετε τα πακέτα Home Pack, αφού πλέον μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο σας και να διαθέσετε χρόνο και πόρους για τον καλλωπισμό του έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα αποζημιωθείτε από τυχόν ατυχήματα.

Συνεπώς, εάν αναζητάτε μια ασφάλεια που να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τον τύπο της κατοικίας σας, τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Home Pack αποτελούν την ιδανική επιλογή. Με ευέλικτες και ολοκληρωμένες καλύψεις, μπορείτε να απολαύσετε την αίσθηση της ασφάλειας και της ευημερίας σε κάθε στιγμή της ημέρας σας.