Τραγική κατάληξη είχε τελικά η υπόθεση εξαφάνισης ενός ζευγαριού στην ορεινή Ξάνθη, καθώς ο 70χρονος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, λίγες ώρες μετά τη διάσωσή του

Το ζευγάρι είχε χαθεί κοντά στον Λειβαδίτη και άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές, με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, εθελοντές και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιοχής να «χτενίζουν» την ορεινή ζώνη προκειμένου να εντοπίσουν το αγνοούμενο ζευγάρι.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας το ζευγάρι εντοπίστηκε, σε περιοχή κοντά στο Δασικό Χωριό, ωστόσο, όπως αναφέρει το xanthinea.gr, ο 70χρονος άνδρας είχε τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του, ενώ στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του καθώς είχε πέσει σε χαράδρα αρκετά μέτρων.

Όπως έγινε γνωστό, λίγη ώρα αργότερα, ο 70χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Το χρονικό της εξαφάνισης του ζευγαριού

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η περιπέτεια για το ζευγάρι ξεκίνησε όταν εμφάνισε βλάβη το όχημά τους και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, αναζητώντας άλλον τρόπο να επιστρέψουν στη βάση τους.

Ο 70χρονος φαίνεται πως γλίστρησε και έπεσε μέσα σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ένας τραυματισμός που έμελλε να είναι μοιραίος, λόγω και της πολύωρης ταλαιπωρίας που υπέστη ο οργανισμός του.

Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση.