Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων της κακοκαιρίας Daniel σε Μαγνησία και Θεσσαλία. Δύο ακόμα νεκροί βρέθηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας αλλά και μια 98χρονη το πτώμα της οποίας βρέθηκε να επιπλέει στο σπίτι της. Δέκα νεκρούς και τέσσερις αγνοούμενους ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, πριν όμως φτάσει η είδηση για τη σορό μιας γυναίκας που «ξεβράστηκε» στο Πήλιο.

Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, είχε εντοπιστεί νεκρός επιχειρηματίας του Βόλου στην παραλία Ίσαλος. Την Πέμπτη είχαν εντοπιστεί στην Αστρίτσα Καρδίτσας δύο νεκρές ηλικιωμένες αδελφές 75 και 85 ετών από ομάδα της ΕΜΑΚ.

Νεκροί έχουν ακόμα ανασυρθεί, ένας 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό Δομοκού, καταπλακωμένος από φερτά υλικά, ένας 82χρονος στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας, ο οποίος καταπλακώθηκε από όχημα, μια 87χρονη από την Πάλτση στο Πήλιο, που βρέθηκε κάτω από ξύλα αλλά και ένας κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Άνω Βόλου, που τον καταπλάκωσε τοίχος του σπιτιού του που υποχώρησε.

«Υπάρχουν πτώματα στους δρόμους»

Για πτώματα στο δρόμο στην περιοχή Μαραθέα Καρδίτσας, έκανε λόγο ο εγκλωβισμένος στην περιοχή Πολύβιος Πολύζος.

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News και ερωτώμενος για το αν είναι όλοι στο χωριό καλά, ο εγκλωβισμένος πολίτης, ανέφερε: «Όχι. Όχι. Εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνιγεί. Δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στο δρόμο».