Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Βόλου και του Πηλίου οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας Daniel που «χτυπά» τη χώρα μας. «Βοήθεια, είμαστε αποκομμένοι, δεν θα ξέρετε αν ζούμε ή αν θα πεθάνουμε» είπε απελπισμένη σε συνέντευξή της κάτοικος του χωριού Άγιος Ιωάννης το πρωί της Τετάρτης (6/9).

«Σας παρακαλούμε πάρα πολύ, είμαστε αποκομμένοι από παντού. Θέλουμε βοήθεια. Υπάρχει κόσμος που έχει εγκλωβιστεί στο χωριό», είπε η κα Ηρώ που ζει στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου τονίζοντας πως τουλάχιστον 3.500 άτομα βρίσκονται αποκλεισμένα χωρίς ρεύμα και νερό.

«Σε λίγο δεν θα υπάρχει επικοινωνία, δεν θα ξέρετε αν ζούμε ή αν θα πεθάνουμε. Το βράδυ το περάσαμε χωρίς ρεύμα. Δεν υπάρχει δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, είναι θαύμα ότι τώρα σας μιλάω», δήλωσε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όπως δήλωσε η ίδια, πολλοί κάτοικοι βρίσκονται σε πανικό και θέλουν να εγκαταλείψουν την περιοχή, ωστόσο οι δρόμοι είναι κλειστοί.

Άγνωστο μέχρι στιγμής πόσοι κάτοικοι του Αγίου Ιωάννη χρειάζονται βοήθεια, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες πολίτες θα προσπαθήσουν να γυρίσουν τα σπίτια της περιοχής και να δουν πόσοι ηλικιωμένοι, άρρωστοι και μικρά παιδιά χρειάζονται βοήθεια.