Υλικά

  • 6 χοιρινές μπριζόλες
  • 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 2 2/3 κ. σ. μέλι
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε μια σχάρα σε μέτρια φωτιά και λαδώστε την ελαφρά.
  2. Άνακατέψτε την κέτσαπ, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο σε ένα μπολ για να φτιάξετε το γλάσο.
  3. Σοτάρετε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές στην προθερμασμένη σχάρα. Πασπαλίστε ελαφρά με το γλάσο κάθε πλευρά καθώς ψήνονται και ψήστε τα μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 7 έως 9 λεπτά ανά πλευρά.