Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αλμυροί λουκουμάδες με ρικότα

Πρωτότυπο ορεκτικό με πλούσια γεύση


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
19:30
26/04/2015
SIAKFAH4
1
loading

Υλικά για 2-4 άτομα

- 250 γραμμάρια φρέσκα ρικότα
- 100 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 1 αυγό
- 40 γραμμάρια (1/4 φλιτζανιού) αλεύρι
- 750ml (3 φλιτζάνια) ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε μαζί το τυρί ρικότα, το αυγό, τη φέτα, το αλεύρι με ένα μίξερ μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα. Καλύψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για 10.
  2. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και με μια κουταλιά της σούπας ρίχνετε σε μπαλάκια το μείγμα στο ζεστό ηλιέλαιο.
  3. Τηγανίστε τους λουκουμάδες για 2-3 λεπτά από όλες τις μεριές.
  4. Μεταφέρετε σε μια πιατέλα με χαρτοπετσέτα και αφήνετε λίγα λεπτά μέχρι να στραγγίξουν.
  5. Σερβίρετε τους λουκουμάδες με σάλτσα κοκτέιλ.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kapasquare

    Απο πότε οι τυροκροκέτες λέγονται και αλμυροί λουκουμάδες;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει