Υλικά

  • 420 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 2 αβοκάντο ψιλοκομμένα
  • 1/3 φλ. τσαγιού κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού φέτα σε κύβους ή τριμμένη στο χέρι
  • Χυμό από 1 λάιμ
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι, για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μπολ και προσθέστε το αβοκάντο, τον κόλιανδρο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη φέτα και το χυμό λάιμ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε προσεκτικά και καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.